Vacature Dansdocent(e)

Functie omschrijving

In verband met het vertrek van een van onze leraressen zoeken wij een enthousiaste danslerares om de lessen op woensdag en op vrijdag te vervangen. Het lesschema op woensdag en vrijdag ziet er als volgt uit:

Woensdag 15.15 – 16.00 u; kleuterballet 4-6 jaar.

Woensdag 16.00 – 16.45 u; kleuterballet 4-6 jaar.

Woensdag 16.45 – 17.45 u; kidsdance 6-9 jaar.

Vrijdag 16.00 u – 16.30 u; peuterdans 2-4 jaar.

Vrijdag 16.30 u – 17.00 u; peuterdans 2-4 jaar.

Wij zijn op zoek naar een danslerares met ambities en die ideeën heeft om onze vereniging verder te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om jouw eigen draai te geven aan de dansafdeling Flexxdance. Omdat we een jonge gemeente zijn en er een nieuwe dansstudio in aanbouw is, is het mogelijk om in de toekomst te groeien in het lesaanbod. Je gaat werken op contractbasis in onze mooie grote spiegelzaal.

Wie zijn wij?

Flexxdance is een dansafdeling die onder de vereniging Omnisport 2B valt. Dit jaar viert Omnisport haar 75ste verjaardag! Afdeling Flexxdance verzorgt de danslessen voor kinderen vanaf 2 jaar. De kinderen beginnen met peuterdans en stromen zo door naar de andere lessen zoals ballet, street dance, urban, jazz/modern dance. Daarnaast worden er ook verschillende lessen gegeven voor volwassenen. Denk daarbij aan de gevorderden jazz/modern les op de maandagavond en zumba lessen op dinsdag -en donderdagavond.

Onze lessen worden gegeven in de Sterrenhal in Berkel en Rodenrijs. De lessen vinden plaats in een grote spiegelzaal met verende dansvloer. Zie foto onder aan de vacature. Eén keer per 2 jaar houden wij met de gehele afdeling Flexxdance een voorstelling in het Theater aan de Schie in Schiedam.

Startdatum

22 augustus 2022

Locatie

Sporthal de Sterrenhal

Wilgenlaan 5A

2651 TA Berkel en Rodenrijs

Danszaal / Spiegelzaal

Contact

Solliciteren en/of vragen over de vacature? Stuur je CV en motivatiebrief naar flexxdance@omnisport2b.nl