Nieuws: Joey van der Sloot stelt zich voor als de nieuwe voorzitter van Omnisport 2B – afdeling Judo/Aikido

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen als de nieuwe bestuursvoorzitter van de afdeling Judo en Aikido van Omnisport 2B. Mijn naam is Joey van der Sloot en ik ben 34 jaar oud. Ik woon in Bergschenhoek en werk als jurist bij Defensie.

Verder ben ik gezegend met een prachtig gezin. Ik ben getrouwd met Stacey en samen hebben wij een koningskoppel. Onze zoon Levy is 5 jaar oud en zit op judo. Onze dochter Esmée is 10 maanden oud en ligt graag in de schommelstoel.

In mijn jonge jaren heb ik vele zelfverdedigingssporten beoefend. Naast dat het voor mij een hobby was boden zij mij ook veel waardevolle levenslessen, zoals respect, discipline, weerbaarheid en doorzettingsvermogen. Uiteraard vind ik het geweldig dat ik nu ook op een andere manier invulling kan geven aan mijn hobby.

Ik vind het een hele eer om vanaf vandaag het stokje van Ramon over te nemen. Mede dankzij zijn toewijding is het de afgelopen zeven jaar mogelijk geweest om bij ons judo en aikido te beoefenen. Een hele prestatie en geheel vrijwillig. Dank hiervoor!

Ik heb er heel veel zin in om aan de slag te gaan en samen te werken met alle leden van dit geweldige team. Ik sta altijd open voor ideeën en suggesties, dus aarzel niet om contact met me op te nemen via judobergschenhoek@omnisport2b.nl

Met sportieve groet,

Joey van der Sloot