Stem jij voor ons? Rabo ClubSupport

De Rabo Clubsupport stemcampagne is weer van start gegaan! Als coöperatieve bank geeft de Rabobank ieder jaar een deel van het resultaat terug aan verenigingen. De Rabobank vindt dat iedereen een club verdient. Daarom geven zij clubs en verenigingen graag een financieel steuntje in de rug.
Omnisport2B komt graag in aanmerking van zo’n financieel steuntje dat gebruikt zal worden voor de verbouwing van Het Clubhuis. 

Het Clubhuis is het pand dat bekend stond als de Rotonde, gelegen aan het sportpark “Het Hoge Land”. Na de verbouwing zal dit pand een volwaardige sportlocatie zijn waar in de benedenzaal een dojo komt en in de bovenzaal een danszaal. Verder worden alle voorzieningen vernieuwd en geüpgraded zodat er mooie nieuwe kleedkamers, douches, toiletten en een ruimte om elkaar te ontmoeten en een gezellig kopje koffie te drinken voor, tijdens of na het sporten, ontstaan.

Nog t/m 24 september kunnen leden van de Rabobank weer stemmen op hun drie favoriete clubs en zo bepalen hoe het geld verdeeld gaat worden.
Ben je lid van de Rabobank? Stem dan hier op ons!
Deel dit bericht ook met familie, vrienden, buren etc.
Iedere stem is geld waard!