Formulieren & handige links

Lessen:

Let op! Bij het invullen van het formulier ontvangt u een automatische bevestiging. De afzender is “Google Forms”. In deze bevestiging staat ook handige informatie. Als je deze niet hebt ontvangen, controleer je spambox.

Activiteiten:

Inschrijving turnkamp: Zoals jullie wellicht uit eigen ervaring weten of anders ongetwijfeld hebben gehoord gaan we ieder jaar op kamp. Geen trainingskamp, maar een gezelligheidskamp. Fun & games.

Traditiegetrouw plannen we ons kamp op de laatste woensdag t/m vrijdag van de zomervakantie. Komend jaar is dat dus 26-28 augustus 2020. Alle turnmeisjes geboren in 2012 of eerder zijn van harte uitgenodigd om zich voor dit kamp in te schrijven!

https://forms.gle/8CkgdsEVCSnLqmBB8

Communicatie:

Om beter, sneller en makkelijker te communiceren hebben we een WhatsApp groep aangemaakt voor leden en ouders. In deze groep zullen wij informatie die we willen delen plaatsen. Deze informatie wordt ook per mail verzonden, dus als je niet in de App groep zit mis je geen belangrijke informatie. Echter merken we dat mail niet altijd wordt gezien. Hij verdwijnt wel eens in een spam box of wordt over het hoofd gezien. Middels deze WhatsApp hopen we deze communicatie te verbeteren. De groep is zo ingesteld dat wij vanuit het bestuur wel berichten kunnen plaatsen, maar jullie niet kunnen antwoorden. Dat is bewust gedaan om te voorkomen dat er te veel berichten worden gestuurd en het daardoor vervelend wordt. Als jullie willen reageren, doe dat svp via de email. Omdat dit voor ons ook vrijwilligerswerk is, zijn we niet 24 uur per dag beschikbaar om vragen telefonisch te beantwoorden.

Gebruik deze link om deel te nemen aan de WhatsApp-groep: https://chat.whatsapp.com/Bw97efJz5UI9ytG1qRGd9I

De trainers recreatie groepen willen graag makkelijker met jullie kunnen communiceren. Hiervoor zijn whatsapp groepen aangemaakt. In deze groep kunnen ze belangrijke informatie delen, bijvoorbeeld over de oefeningen voor de turnshow en dergelijke. Ook kunnen ouders de groep gebruiken om je dochter af te melden als ze een keer niet kunnen komen trainen.

Gebruik deze link om deel te nemen aan de WhatsApp-groep:

Dinsdag recreatie: https://chat.whatsapp.com/FCcSig3uIgWL5YXJ0zmBch

Vrijdag recreatie: https://chat.whatsapp.com/Bte6V8KJA9g9NCqdcn28kM

Social media

Link naar onze facebook: https://www.facebook.com/omnisport2bafdelingturnengymnastiek/ 

Link naar onze instagram: https://www.instagram.com/omnisport2b_afdeling_turnen/