Dans

Welkom op de pagina van de afdeling Flexxdance van sportvereniging Omnisportb2. De afdeling Flexxdance verzorgt danslessen voor kinderen vanaf 2 jaar. Daarnaast worden er ook verschillende lessen gegeven voor volwassenen. Denk daarbij aan de 20+ gevorderden les en de volwassenen jazzles op de maandagavond! Of ga heerlijk swingen in onze Zumba lessen!

Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten die al jaren aan onze vereniging verbonden zijn. Daarnaast beschikken wij over een mooie danszaal met een spiegelwand in sporthal de Sterrenhal (naast speeltuin de Kievit in Berkel en Rodenrijs).

In onze lessen leren de jongste kinderen op een speelse wijze bewegen op muziek. Dit is niet alleen leuk, maar ook goed voor de motorische ontwikkeling. Als de leerlingen wat ouder worden, wordt er meer aandacht besteedt aan de techniek van verschillende dansstijlen. Stijlen die dan voorbij komen zijn: jazz ballet, street dance, moderne dans, zumba en in een aantal lessen ook klassiek ballet. Tevens werken de leerlingen toe naar het instuderen van dansen voor de open lessen en de tweejaarlijkse dansvoorstelling in Theater aan de Schie. De volgende voorstelling zal plaatsvinden in het voorjaar van 2020.

Neemt u gerust een kijkje op onze website om meer informatie te krijgen over de lessen die wij geven. Er is informatie te vinden over de lestijden, de contributie, de docenten, het bestuur en de tweejaarlijkse voorstelling.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze ledenadministratie  via: flexxdance@omnisport2b.nl