Docenten Flexxdance

 

In onze afdeling Flexxdance worden de lessen verzorgd door de volgende gediplomeerde en zeer ervaren dansdocenten:

Inge Claase

Peuterdans

Kleuterdans

Kidsdance

 TeenZdance 

 

Sue-Ella Sambo

Streetdance

Hip Hop 

Jazz/Modern

 

 

Margot Denker

Margot Denker

Peuterdans

Kleuterdans

Klassiek Ballet

DanceMix

 

 

Evelien Bruin

Zumba

Sharmayne Posthumus

Zumba

 

 

Inge Claase:

Ik ben Inge, 39 jaar en ga al 25 jaar zo’n beetje dansend door het leven 😉 Wat begon als hobby groeide al gauw uit tot een dagelijkse bezigheid. Ik genoot van het aanleren van de verschillende stijlen zoals streetdance, klassiek ballet, jazz, tap en moderne dans.
In 2007 heb ik mijn diploma hbo-bachelor dans behaald aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik met veel plezier gedanst bij artiesten en evenementen in binnen- en buitenland.
Nu kijk ik ernaar uit om mij als docent nog verder te ontwikkelen en daarbij vooral het dansplezier te delen met de leerlingen, want: “het leven is beter als je danst!”

Sue-Ella Sambo:

Mijn naam is Sue-Ella Sambo, woonachtig in Rotterdam en afkomstig uit Curaçao. Ik ben een professionele danseres, afgestudeerd aan het Albeda College. Na mijn opleiding ging ik vol enthousiasme de danswereld in. Ik heb mogen optreden in verschillende dansproducties zoals: The Voice Of Holland, MTV EMA’S, The Dinnershow Villa Thalia. En ook met artiesten zoals: Kimberly Maasdame, Amy Miyu, Lee Towers, Arnhemsgewijs, Bebe Rexha en nog veel meer… 

Naast mijn danspassie om zelf op het grote podium te staan, vind ik het superleuk om dansles te geven. Als docent ben ik gespecialiseerd in verschillende dansstijlen en geef dansles aan jong en oud. Ik heb met verschillende dans-sportscholen mijn passie mogen delen en dat doe ik nu met heel veel plezier met de Flexxdance familie!

Margot Denker:

Ik ben Margot, 40 lentes jong en trotse moeder van een zoon. Als klein meisje van drie jaar wist ik het al zeker; “Ik word later balletjuf” en ik heb mijn hart gevolgd. Mijn droom werd werkelijkheid toen ik na de HBO Dansdocent opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie de deuren van mijn eigen balletschool opende! Daarnaast ben ik ook de Pabo gaan doen en  heb daardoor tevens 20 jaar werkervaring als leerkracht in het basisonderwijs. Mijn hart gaat dan ook echt uit naar het lesgeven aan jonge kinderen. Ik vind het prachtig om ze te zien ontwikkelen en hen te mogen begeleiden. In mijn danslessen staat dansplezier met stip op één! Nu ga ik graag een fantastische nieuwe uitdaging aan bij Flexxdance!

In mijn danslessen zie je een mix van danstechniek, verbinding met elkaar, ruimte om te ontdekken, maar  staat dansplezier met stip op één. Dansen is nu eenmaal een feestje. Er is geen plek op de wereld waar ik me gelukkiger voel dan in de dansstudio. Het blijft elke keer weer magisch!

Evelien Bruin:

Mijn naam is Evelien Bruin en ik ben 32 jaar oud. Sinds mijn derde jaar dans ik en kan wel zeggen dat dit mijn grootste passie is. Ik heb al heel wat dansstijlen gedanst, van ballet tot streetdance maar ook salsa en bachata.

Nadat ik al die jaren vooral voor mijzelf heb gedanst mag ik nu mijn passie ook met jullie delen in de Zumbales!

Sharmayne Posthumus

Mijn naam is Sharmayne en ik ben 33 jaar oud en woonachtig in Bergschenhoek. Ik dans zowat al mijn hele leven en in die periode heb ik van alles wel uitgeprobeerd aan stijlen. Van hiphop tot salsa. Dit is dan ook wel terug te zien in mijn lessen, het is een leuke mix geworden! De laatste jaren heb ik veel Zumba gedanst wat ik tot nu toe wel het leukste vind om te doen. Dat is dan ook de reden dat ik hierin les geef. Hiervoor volg ik ook de AALO-dansinstructrice opleiding zodat ik optimaal les kan geven. Dansen doe ik super graag en ik kan er ontzettend van genieten en dat is vaak terug te zien d.m.v. een grote glimlach op mijn gezicht, ze noemen mij hierdoor vaak een ‘blij ei’. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat jullie het ook naar jullie zin hebben en genieten van de gezelligheid en sportiviteit tijdens een niet misselijk uurtje zweten.

Smile and Move is dan ook mijn motto!