Docenten Flexxdance

 

In onze afdeling Flexxdance worden de lessen verzorgd door de volgende gediplomeerde en zeer ervaren dansdocenten:

Inge Claase

Peuterdans, Kleuterdans en Kidsdance 

 

Sue-Ella Sambo

Streetdance, Hip Hop en Jazz/Modern

 

Evelien Bruin

Zumba

 

Inge Claase:

Ik ben Inge, 39 jaar en ga al 25 jaar zo’n beetje dansend door het leven 😉 Wat begon als hobby groeide al gauw uit tot een dagelijkse bezigheid. Ik genoot van het aanleren van de verschillende stijlen zoals streetdance, klassiek ballet, jazz, tap en moderne dans.
In 2007 heb ik mijn diploma hbo-bachelor dans behaald aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik met veel plezier gedanst bij artiesten en evenementen in binnen- en buitenland.
Nu kijk ik ernaar uit om mij als docent nog verder te ontwikkelen en daarbij vooral het dansplezier te delen met de leerlingen, want: “het leven is beter als je danst!”

Sue-Ella Sambo:

Mijn naam is Sue-Ella Sambo, woonachtig in Rotterdam en afkomstig uit Curaçao.
Ik ben een professionele danseres, afgestudeerd aan het Albeda Dans College. Na mijn opleiding, ging ik vol enthousiasme de danswereld in, waar ik heb mogen optreden in verschillende dansproducties zoals:  

o The Voice of Holland 
o MTV EMA’S 
o The Dinnershow Villa Thalia 

En met artiesten zoals: 

o Kimberly Maasdame 
o Amy Miyu 
o Lee Towers 
o Arnhemsgewijs 
o Bebe Rexha 
En nog veel meer….

Naast mijn danspassie om zelf op het grote podium te staan, vind ik het ook superleuk om dansles te geven. Als dansdocent ben ik gespecialiseerd in verschillende dansstijlen en geef dansles aan jong tot oud. 
Ik heb met verschillende dans/sportscholen mijn passie mogen delen en nu met veel plezier deel ik dit met de Flexxdance familie.

Evelien Bruin:

Mijn naam is Evelien Bruin en ik ben 32 jaar oud. Sinds mijn derde jaar dans ik en kan wel zeggen dat dit mijn grootste passie is. Ik heb al heel wat dansstijlen gedanst, van ballet tot streetdance maar ook salsa en bachata.

Nadat ik al die jaren vooral voor mijzelf heb gedanst mag ik nu mijn passie ook met jullie delen in de Zumbales!