Schrijf je in voor Judo of Aikido in Bergschenhoek of Berkel en Rodenrijs

Wat leuk dat je jezelf of je kind wilt aanmelden als lid van onze vereniging!

We kijken ernaar uit om je (kind) te ontvangen bij de eerste les. Na je inschrijving ontvangen je van ons een welkomstmail met meer informatie.

Onder het formulier kun je de statuten en reglementen van de vereniging doornemen. Met je inschrijving te voltooien bevestig je dat je hiervan kennis van genomen te hebben en er naar te handelen. Lees het dus goed door.
Meer informatie: neem gerust contact op ons via judobergadmin@omnisport2b.nl

*De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor contact en betalingen.

Formulier wordt geladen ...

Reglement: huishoudelijk reglement van de vereniging opgenomen.

Voorwaarden:

Opzegging van het lidmaatschap is alleen mogelijk bij de ledenadministratie en dient SCHRIFTELIJK of per email (judobergadmin@omnisport2b.nl) plaats te vinden.

Rekening moet worden gehouden met een opzegtermijn van één maand (dus vóór 1 februari óf 1 september) en een minimale duur van het lidmaatschap van zes maanden.

De vereniging is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor schade of letsel, welke het gevolg zijn van het bezoeken of deelnemen aan de lessen, wedstrijden of andere activiteiten van de vereniging. Voor schade welke de leden aan derden aanbrengen in verenigingsverband is een W.A.-verzekering afgesloten.

Gemaakt beeldmateriaal kan gebruikt worden op social media en op de website van Omnisport2b.nl. Uiteraard gaan wij hier selectief en doordacht mee om. Wij verwijzen naar onze privacyverklaring voor de procedure bij klachten hierover.

Voor de overige voorwaarden verwijzen wij u naar het algemene reglement van Omnisport 2B.