Fantastische dansvoorstelling van Flexxdance!

Tijdens de zoektocht door het donkere bos komen dansers allerlei wezens en natuurverschijnselen tegen. Plots zijn daar de bosgeesten die zich klaar maken voor het grote feest, maar ook magiërs met hun leerlingen die hier een stokje voor willen steken. Hoe loopt dit af? Het antwoord hierop kwam zaterdag 22 juni tijdens de tweejaarlijkse dansvoorstelling van Flexxdance met als titel Midzomernachtfeest.

In het Theater aan de Schie in Schiedam waren de toeschouwers getuige van een spannend verhaal. De verschillende dansen liepen vloeiend in elkaar over waardoor iedereen op het puntje van zijn stoel bleef zitten. Met de aanwezigheid van magiërs, bosgeesten, donderslagen en lichtflitsen komen de peuters op als flamingo’s en daarna als magische eenhoorntjes. Ze dansen er vrolijk op los bij de regenboog. Helaas jagen de struikrovers ze weg en stelen het licht. Ze worden weggedanst door de feeën en dan komen de babydraakjes spelen. Maar moederdraak haalt ze al vuurspuwend op en er ontstaat een groot rokend vuur! Het feest dreigt in vlammen op te gaan. Gelukkig zijn daar de vuurspuwers en vervolgens de bosbewoners die het licht afpakken van de struikrovers. Het Noorderlicht is gered en het feest kan beginnen! Alle mensen, dieren, sprookjesfiguren en natuurverschijnselen komen bijeen voor de grote finale en dansen erop los.

Wie zin krijgt in dansen na het lezen van dit verhaal wordt uitgenodigd voor een gratis proefles. Het lesrooster is te vinden op www.omnisport2b.nl of via de facebookpagina van Omnisport2b. Vragen graag via flexxdance@omnisport2b.nl.

Flexxdance is een afdeling van Omnisport 2b en biedt in de Sterrenhal danslessen aan voor kinderen vanaf 2 jaar. Daarnaast wordt er ook op verschillende niveaus les gegeven aan volwassenen.