Judoclinic met Roy Meyer, 25 mei 2019

Enkele reacties:

Bedankt!! Mijn kind vond het geweldig.

Hartelijk dank voor het organiseren van de judoclinic en super dank voor de mooie foto’s. Mijn kind heeft echt genoten van de dag, is zeer enthousiast en geinspireerd maar bovenal trots dat hij dit heeft mogen meemaken.

Mijn kind wilde eigenlijk stoppen om te gaan voetballen. Maar door de clinic blijft het voorlopig toch judo!

 

Een klein kijkje achter de schermen:

Het idee voor een clinic is al bijna twee jaar geleden geboren. We dachten toen dat dat vooral voor de kinderen een leuke ervaring zou zijn. Maar na de eerste aankondiging bleek al gauw dat de volwassen judoka’s – inclusief de zwarte banders – eigenlijk nog enthousiaster waren dan de kids! Voor ons een hele prettige verrassing.

Begin dit jaar waren we ook even bang dat ons hele plan zou mislukken, omdat de kosten mogelijk te hoog uit zouden vallen. We hebben toen zonder veel success een aantal lokale bedrijven benaderd voor sponsoring, maar we werden blij verrast door Matsuru, de leverancier van onze pakken en materialen, die direct als exclusieve sponsor wilde optreden!

Ze hebben ons zelfs een cadeau gegeven, zodat we in de DOJO een blijvende herinnering aan dit event kunnen houden.

(originele foto van Doree Fotografie)

 

Er is van tevoren druk gesleept met matten, om te zorgen dat we op de dag zelf genoeg oppervlakte zouden hebben voor het aantal deelnemers. Ook met de vulling van de tasjes was het spannend, omdat Roy de handtekeningkaart vrijdagavond nog moest signeren! Logistiek best een gedoe, maar uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Op de dag zelf was er eigenlijk organisatorisch weinig meer te doen. En dus hebben wij net zo hard kunnen genieten van de actie op de mat als de rest van het publiek. En we hebben genoten! Vooral ook omdat Roy Meyer naast een begaafd judoka ook een ontzettend léuke judolereaar bleek te zijn! Er is gezweet maar ook flink gelachen.

Al met al hebben wij heel veel plezier beleefd aan de organisatie van deze judiclinic. Maar vrees niet, er zijn nog meer leuke ideeën in de pijplijn! En zoals met alles, vele handen maken licht werk… dus vragen wij om hulp.

Een rol in het bestuur klinkt al gauw zo serieus en dwingend. Maar wellicht een plekje in een evenementen commissie? Ik beloof alvast: dat is eigenlijk méér werk dan bestuur, maar wel met veel voldoening 😉

Sponsored by Matsuru