Schrijf je in voor Judokamp 2023!

Wooohoooo we gaan weer met elkaar op kamp! En wel op vrijdag 23 t/m 25 juni. Dit jaar gaan we naar het bosrijke Vierhouten. Wij hebben er super veel zin in!

Over dit superleuke kamp:

Wanneer: vrijdag 23 t/m 25 juni
Wie: alle judoka’s van onze vereniging tussen vanaf 7 tot en met 15 jaar
Waar: Vierhouten, neem hier een kijkje
Vertrek: vrijdag 17:00 uur vanaf het parkeerterrein van de Windas
Terugkomst: zondagmiddag rond 16.30 uur
Kosten: €105 euro, inclusief busreis

Vol is vol: we hebben plaats voor 50-55 kinderen*

* Afhankelijk van de jongen/meisjes verhouding versus de slaapkamers met aantal bedden die we voor jongens of de meisjes dan toewijzen.

De leiding:
Leon Gijse en Marieke Bos organiseren het kamp. Tijdens het kamp zijn ook de andere meesters erbij: Dennis Flipse en Cas Teeuwisse. Dit jaar is ook Piet Bakker (verantwoordelijk voor de financiële administratie bestuur) van de partij. Van iedere begeleider is een verklaring van goed gedrag geregistreerd bij het hoofdbestuur.

Het programma:
Vrijdag 17:00 uur vertrekken we met de bus richting Vierhouten. We trappen het kamp gezellig af met een spelletjesavond. 
Zaterdag wordt een sportieve buitendag die afgesloten wordt door een kinderdisco en een kampvuur. 
Zondag zal in het teken staan van meer spelletjes en bij lekker weer gaan we zwemmen. 

Een paar dingen nog…

  • Je inschrijving is pas definitief als het bedrag is overgemaakt
  • Vol = Vol, we hebben dit jaar meer plaats, minimaal voor 50 kinderen (ligt ivm zaalgrootte ook aan verdeling jongens vs meisjes)
  • Is het bedrag voor jullie een barrière maar wil je kind heel graag mee? Neem dan contact op met Marieke Bos over de mogelijkheden van sponsoring.
  • Laatste informatie over vertrek en de paklijst volgt eind mei

Betaling: 
De bijdrage voor deelname is € 105. Met deze bijdrage zal de gehele deelname aan het kamp inclusief busreis, eten en drinken en activiteiten worden verzorgd. Na het invullen van het inschrijfformulier zal er een link gedeeld worden voor gemakkelijke betaling.

Mocht dat niet lukken dan kan er ook nog altijd worden overgemaakt op (vergeet niet in de omschrijving de naam van je kind te vermelden.) via rekening NL57BUNQ2034888804 ten name van R. J. de la Fuente.

Contact en vragen
Mocht je twijfelen en graag contact willen hebben over de begeleiding, over medische zorg (hier is ruimte voor in het inschrijfformulier) stuur dan een appje naar Marieke (zie mobiel nummer in de mail met de uitnodiging), dan neemt ze even contact met je op.

Groet namens het Judokamp team: meester Leon, Dennis, Cas, Piet en Marieke.

Zo zag 2022 eruit: