Bestuur Judo en Aikido

artjudobestuur

Bestuur

Voor al uw vragen betreffende de afdeling Judo kunt u contact opnemen:

Voorzitterjudobergschenhoek@omnisport2b.nl
Materiaal & EvenementenRamon de la Fuente
judobergschenhoek@omnisport2b.nl
Ledenadministratie
Piet Bakker
PB144 2650 AC Berkel en Rodenrijs
judobergadmin@omnisport2b.nl
Communicatie Marieke Bos
judobergadmin@omnisport2b.nl

Vacatures bestuur:

Wil je graag een mooie rol in een actieve sportvereniging? Dan zit je bij ons goed. We hebben drie vacatures in ons gezellige en ambitieuze judobestuur.

Je kunt solliciteren door een korte motivatie te sturen naar: judobergschenhoek@omnisport2b.nl

  • Coördinator Inkoop
  • Coördinator Sponsoring
  • Coördinator Activiteitencommissie

Coördinator Inkoop

(Maandelijks 4 uur)

Kernverantwoordelijkheden: inkoop zaalhuur, overeenkomst hernieuwd met leraren en mattenleggers en het inkopen van materialen.

Elke start van het seizoen doorgeven van de zaalhuur, en het regelen van incidentele zaalhuur. Elke start van het seizoen opstellen en laten tekenen van de Overeenkomst van Opdracht met de leraren en mattenleggers. Maandelijks accorderen van de facturen van de leraren en mattenleggers en doorsturen naar de penningmeester

De belangrijkste aankopen qua materialen zijn de judopakken voor de leerlingen. Die worden tijdens de les doorgegeven en daarna ingekocht bij de groothandel Matsuru in Berkel en Rodenrijs. Minimaal 1x per twee weken – tenzij er geen enkele bestelling is binnengekomen; hoewel met een kleine voorraad ook 1x per drie of vier weken kan worden volstaan. Enkele keren per jaarspecifieke items voor een evenement zoals een toernooi of presentjes voor de leraren en/of vrijwilligers. Verder incidenteel klein materiaal zoals schoonmaakmiddel, koffiepad etc voor in de verschillende sporthallen.

Coördinator Sponsoring

(Maandelijks 2 tot 4 uur)

Kernverantwoordelijkheid: het aantrekken van (jeugd)sponsors en het aantrekken van eenmalige support. Voorbeelden van acties zijn:

Eenmaal per jaar is de Grote-club actie voor sportverenigingen. Actie is de club aanmelden als deelnemer voor het betreffende jaar en ervoor zorgen dat er berichtgeving is om loten te kopen. In juni kan al worden aangemeld. Dan kan er ook alvast worden nagedacht over hoe dit wordt ingevuld en meteen vanaf de start van de actie worden meegedaan.

Ook eenmaal per jaar Rabobank-clubsupport: Inschrijven en daarna melden bij de leden dat mensen die lid zijn van de rabobank kunnen steunen via de raboapp. Dit wordt via de nieuwsbrief verspreid maar alle ideeën zijn welkom.

Eventuele acties van het NOC*NSF of Gemeente Lansingerland waar wij voor in aanmerking komen.

Coördinator Activiteiten

(variabel)

Enkele keren per jaar worden evenementen georganiseerd, zoals toernooien; clinics; examens; ninja nacht; etc. Het is aan het bestuur om te bepalen wat de frequentie is van deze evenementen. De inzet is sterk afhankelijk van het evenement en het aantal mensen dat kan assisteren, maar per evenement zou vooraf enkele uren werk kunnen zijn en tijdens de evenementen aanwezig zijn ook enkele uren op de dag zelf. Het is wenselijk dat voor deze evenementen meerdere bestuursleden met elkaar samenwerken zodat er per evenement een paar uur per persoon gerekend kan worden.

Ad hoc: Fotograaf

(Tijdens examens en toernooien, ongeveer 8 uur per jaar)

Twee keer per jaar organiseren we een examen en een toernooi. Natuurlijk wil iedere judoka hier een mooi aandenken aan hebben. Ze krijgen een beker, maar een foto als je in volle actie op die mat staat is natuurlijk ook onbetaalbaar. Ben jij een enthousiaste (hobby) fotograaf? Dan zouden we graag met je in contact komen.